Определили сме са точните обекти за национална сигурност и сме

...
Определили сме са точните обекти за национална сигурност и сме
Коментари Харесай

Кирил Петков: Засилена е охраната на обектите за национална сигурност

Определили сме са точните обекти за национална сигурност и сме засилили защитата. Включили сме и нетрадиционни инфраструктури, с цел да сме сигурни, че няма опасност от който и да било. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание министър председателят след приемането на държавния бюджет за 2022 година
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1037
Той добави, че има 10 разнообразни оперативни групи и всяка от тях има бюджет, като част от групите са примерно за попълване на военните запаси за част от продуктите, които липсват, допълнение на горивата.

Така че то не е единствено за Украйна. Но ще забележим каква помощ можем да изпратим за рейсовете, които ще извозват хора. Днес отворихме и вратите на посолството за хора, които бяха пред оградата, съобщи, като добави, че сега няма неналичия на хранителни артикули на пазара.

Сега преглеждаме всяко едно от значимите неща и гледаме всевъзможни сюжети. Всички неща, които са ни липсвали, би трябвало да се прегледат, с цел да сме подготвени. Аз нямам доверие, че има заплаха за българското население, само че би трябвало да използваме тази рецесия, с цел да вкараме системата в подготвеност, добави Петков.

Както във всяка една от системите в България, и здравната, и просветителната, всичките тези системи са с такива големи дефицити, за жалост и защитата. Инвестицията в защита е била частична и несвързана, примерно купуват се бойни машини, само че няма предаватели.

Оттук нататък не може да се влага по този метод, другояче е било един масраф на пари. Имаме признат бюджет, запретваме ръкави и работим крепко, означи министър председателят, представен от БТВ.

Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1037  НАТО: Ще създадем нужното за отбрана на всеки съдружник и всеки сантиметър от територията на алианса НАТО: Ще създадем нужното за отбрана на всеки съдружник и всеки сантиметър от територията на алианса  Стефан Янев: Инвазията в Украйна не е най-големият проблем сега Стефан Янев: Инвазията в Украйна не е най-големият проблем сега  Румен Радев: Русия ще завоюва войната, само че доста мъчно ще завоюва мира Румен Радев: Русия ще завоюва войната, само че доста мъчно ще завоюва мира
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР