Определено сезона на Висшата Лига е непредвидим и доста по-интересен

...
Определено сезона на Висшата Лига е непредвидим и доста по-интересен
Коментари Харесай

Луди 8 кръга във Фентъзи Висша Лига до момента

Определено сезона на Висшата Лига е непредвидим и много по-интересен от предходни сезони! Например предишния сезон - наблюдавахме едно отделяне на Ливърпул и още по средата на сезона първенецът беше явен на съвсем всички почитатели на обичаната ни британска игра. Сега обстановката е напълно друга - Лестър води с 18т., пред Тотнъм и Ливърпул с по 17, Саутхемптън 16, Астън Вила и Евертън с по 15т. Изненадата е, че на никое място в Топ 6 не виждаме Ман Юнайтед, Ман Сити и Арсенал и всичко това изцяло справедливо предвид на показаното на терена.

Сезона от фентъзи позиция наподобява сходно и цялостен с изненади! Миналата година бе задоволително да имаш в тима си Трент, Робъртсън, Салах, Де Бройне, Бруно и Варди, останалите няма значение кои са - ти щеше да имаш доста точки и да си високо в класирането. Добрата вест - този сезон е напълно друг, най-много поради броя дузпи, ВАР, COVID-19, сгъстения график от мачове и това е напълно очевидно при избора на играчите на топ мениджърите в класирането. Ако към момента не сте част от най-голямата общественост за британски фентъзи футбол на ffstars, може да се присъедините към групата във фейсбук или пък да харесатe страницата. Нека в този момент създадем и обзор на сезона до момента, както и класирането в двете лиги на ffstars - класическата и H2H лигата (лига в която участниците играят един против различен и натрупат 3 точки за победа и 1 точка за равенство).

Вратари: Най-големия шлагер сега е вратаря на Астън Вила - Емилиано Мартинез, който с съвсем 27% благосъстоятелност е и вратаря с най-вече точки 41! След спасяванията на дузпи в последния кръг, незабавно след него с по 40 точки се подреждат Фабиански и Руй Патрисио, само че със доста по-малък % владеене, превъзходен старт на сезона за заместника на Дубравка в Нюкасъл Карл Дарлоу (35т.), Каспер Шмайхел 34т. и Алекс Маккарти от Саутхемптън с 33.

 Емилиано Мартинес
източник: БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР