Определено никой не може да даде на Хали Бери нейните

...
Определено никой не може да даде на Хали Бери нейните
Коментари Харесай

Голите секси снимки от банята на Хали Бери

Определено никой не може да даде на Хали Бери нейните 56 години. Холивудската актриса и носителка на Оскар наподобява в действителност ужасно и впечатляващо за възрастта си. А и очевидно сама го знае, откакто не се колебае да споделя от време на време в обществените мрежи свои фотоси в по бански или даже без облекло.
 Хали Бери, фитнесът, фотосите по бански и страхотната форма на актрисата
Хали Бери - на 55 и отново по бански

Тяло за завиждане

Само преди няколко дни Хали реши да зарадва милионите си почитатели в Instagram, публикувайки своя фотография. При това не от къде да е, а от банята. И не по какъв начин да е, а без безусловно никакви облекла.

Актрисата загадъчно се усмихва, до момента в който снима себе си в леко замъгленото от влагата огледало. Образът на Хали е леко завоалиран, само че въпреки всичко разкрива не малко.

Вижда се, че единственото, което носи по себе си, са няколко солидни пръстена на ръцете, които е кръстосала пред себе си. Косата ѝ повърхностно пада над челото, а самата тя наподобява в действителност удовлетворена - нещо, което удостоверява и късия коментар към фотосите. " Денят за обич към самия себе си ", ясно декларира Хали.

Логично, последваха голям брой възторжени реакции от почитателите - някои ѝ благодариха, други я засипаха с похвали, определяйки я като " безусловно прелестна " и с " неостаряваща хубост ". Някои направиха отпратка към кино лентата " Парола: Риба-меч " от 2001 година, в който тя има сходна разголена секси сцена.

Хали направи мощно усещане с визията си и на скорошната гала за премиите Оскар. Тя се появи в смела, бяла рокля, дело на дизайнерката Тамара Ралф - напълно по тялото, декорирана с цветя и приключена с висока, предизвикателна цепка.

А на въпроса по какъв начин постоянно съумява да наподобява толкоз добре, Хали Бери нееднократно е споменавала прецизния режим, който е неизменима част от всекидневието ѝ. Тя тренира интензивно и внимава извънредно с какво се храни. " Това е от основно значение за мен и психическото и физическо ми здраве ", показа през 2021 година пред People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР