Определено никога не е късно да станеш за смях и

...
Определено никога не е късно да станеш за смях и
Коментари Харесай

Фалшът продължава: Пиленцата от Монако отново показаха какво е да си ВИП

Определено в никакъв случай не е късно да станеш за смях и Пиленцата от Монако го потвърдиха по всевъзможни способи десетки пъти през последните седмици. В народен ефир Боби и Нина демонстрираха какво съгласно тях е да си топ гъзар и да тънеш в разкош. 

 Instagram

Виж още: Цената на харесването в Instagram: Новата на Виктор Стоянов изуми с рискови фотоси

Е, в последния епизод на телевизионното предаване звездното младо семейство продължиха да приказват небивалици за техния фиктивен живот. Нинчето нетърпеливо се опита да направи за  новото си семейство една френска закуска за ВИП-ове, с цел да могат и те да се потопят в искра,  лукс и изтънченост. „ Да си ВИП е привилегия, човек би трябвало да има качества, с цел да е ВИП “, добави Нинчето в речта си, с която се опита да смени разпоредбите в новия дом. Стремежът към разкош е цел номер едно. 

 Instagram

Виж още: Това Андреа ли е? Певицата сподели преса на корема, скришен любовник я смъква в Армения

Боби, прочут като Боби Манекена, очевидно похапва много кроасани в Кан и Монако, тъй като по нищо не проличава да е лице за сцени. Е, неговата нова брачна половинка реши да го вкара в правия път с доста тренировки, след които той едвам оцеля. Явно скоро няма да стигне до задачата си да стане модел  на Филип Плейн. Лоша реклама няма, тъй че Нина, Боби и техният псевдолукс единствено печелят от тази поява в народен ефир – колкото и неуместно да наподобяват. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/manekena_dimitrov_world/, https://www.instagram.com/dimitrova_nina_world/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР