Определено не това очакваха феновете на Isolation.След като в края

...
Определено не това очакваха феновете на Isolation.След като в края
Коментари Харесай

Анонс на Alien: Blackout

Определено не това чакаха почитателите на Isolation.
След като в края на предходната година 20th Century Fox подсказа за излизането на нова игра от света на „ Пришълеца “, мнозина се размечтаха за продължение на Alien: Isolation, което да дава отговор на достолепията на играта от 2014. Тази седмица стана ясно, че фактически нова игра ще има и името ѝ е Blackout. Става въпрос обаче за мобилно заглавие, в което дори няма да видите Рипли. Всъщност влизате в нейната роля още веднъж, само че като ръководещ екип от оживели, които се пробват да избегнат хватката на ксеноморфа. Alien: Blackout ” е игра, която се създава от FoxNext Games, D3 Go! и Rival Games.

„ Опитайте се да останете живи през седемте страховити равнища като направлявате екипажа на Аманда Рипли през възходящо предизвикателни задания, употребявайки системите за изключителни обстановки на станцията. Несигурността и непредсказуемостта, както на пришълеца, по този начин и на екипажа може да изложи Аманда и цялата станция на цялостна съсипия “, гласи част от формалния анонс на Alien: Blackout.

Играещите ще би трябвало да употребяват ловко лимитираните енергийни запаси на кораба, с цел да ръководят холографска карта, камери за наблюдаване и датчиците за придвижване, до момента в който се пробват да останат скрити.

Засега няма посочена точна дата на излизане на играта, само че се чака тя да се появи в Apple App Store, Гугъл Play и Amazon App Store.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР