Определено може да се каже, че Райън Рейлондс изпраща една

...
Определено може да се каже, че Райън Рейлондс изпраща една
Коментари Харесай

Любов като на кино: Райън Рейлондс разтопи бременната за 4-т...

Определено може да се каже, че Райън Рейлондс изпраща една сполучлива година, в която разгласи, че още веднъж ще става татко, взе участие в сполучливи планове и донесе коледно въодушевление на екрана с най-новия си филм " Spirited ". През ноември стана ясно, че Райън Рейлондс е разгласен за притежател на премия на 48-ите People`s Choice Awards, написа edna.bg. 

Церемонията се организира на 6-и декември, а артистът бе отличен с премията People`s Icon Award, което го прави „ икона “ в шоубизнеса съгласно гласувалите. Почетната статуетка преди е била връчвана на любимци на публиката като Дженифър Лопес, Дженифър Анистън и Хали Бери. Още предишния месец Райън, с присъщото си възприятие за комизъм, призна, че тази купа го е предиздвикала да се почувства, като че ли остарява.

Освен този приз артистът получи още едно самопризнание, защото аудиторията на People`s Choice Awards разгласи неговия филм „ Проектът „ Адам “ за обичана комедийна лента. Сред другите наградени тази година бяха Тейлър Суифт, Селена Гомес и Крис Хемсуърт, както и планове като „ Не се тревожи, скъпа “, „ Stranger things “, сериалът за Джефри Дамър и подкастът на Мегън Маркъл.

На самото събитие през вчерашния ден звездата от „ Дедпул “ не пропусна да стартира речта си с усмивка: „ Уау, имам възприятието, че съм на личното си заравяне... единствено дето най-после ще мога да си потегли. “

Актьорът не пропусна да се пошегува със статута си на „ икона “, само че пък напълно съществено добави: „ Човек не получава сходен трофей без доста помощ от доста същински икони. “

Райън сърдечно благодари на майка си Тами Рейнолдс и тримата си братя. Той не пропусна да спомене и своя татко Джеймс, който умря през 2015 година след 20-годишна битка с заболяването на Паркинсон: „ Ако можеше да ме види в този момент, той не би бил впечатлен от [наградите], само че щеше бъде очарован от трите си внучки. "

Райън за следващ път акцентира кои са хората, заемащи първо място в сърцето му, като посочи, че описът с благодарности стартира и приключва с неговото семейство:

„ Искам да благодаря и на моето семейство – Блейк и трите ми дъщери, а скоро чакаме и четвърто дете. Блейк, девойки – вие сте моето сърце, моята вяра, моето благополучие. Шегувам се, че фамилията ми ме изтощава, само че истината е, че ми давате повече мощ, в сравнение с един човек може да заслужи. “



 

На церемонията Райън се появи без половинката си, която се чака да роди през февруари или март 2023 година А преди броени дни артистът разгласява трогателна фотография в Instagram, на която двамата театралничат до Дядо и Баба Коледа. Последователите на звездата незабавно означиха какъв брой прелестна и сияеща е бъдещата мама в сладката си коледна пижама. 

Блейк Лайвли разкри, че чака четвъртото дете на двойката през септември. Наскоро Рейнолдс призна пред Едноличен търговец какъв брой се вълнува, че още веднъж му следва да стане татко: „ Ние сме доста разчувствани. Трябва да си простак, с цел да направиш това четири пъти, в случай че не ти харесва. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР