Определено имах нужда от това. Винаги, когато отивах на ново

...
Определено имах нужда от това. Винаги, когато отивах на ново
Коментари Харесай

Леклер: Мислех, че всичко е срещу мен

„ Определено имах потребност от това. Винаги, когато отивах на ново съревнование се усмихвах и бях оптимис. Но мъчно съревнование след мъчно съревнование ме накараха да мисля, че всичко е против мен. Най-накрая направихме пробив, положително съревнование. Хубаво е още веднъж да имам победа “, сподели монегаскът.
 Победа за Леклер в Австрия, Верстапен остана втори Победа за Леклер в Австрия, Верстапен остана втори
Той също така коментира и последните си обиколки в Австрия, в които трябваше да се бори с дефектиращ педал на газта. Първо той не реагираше адекватно на командите на пилота, а след това спря да се връща докрай, когато Леклер вдигаше крака си от него в спирането за завоите на „Ред Бул Ринг“.
 Биното е бил прекомерно нервозен, с цел да гледа последните обиколки в Австрия Биното е бил прекомерно нервозен, с цел да гледа последните обиколки в Австрия
„ Бяха доста сресиращи. Газта беше доста непостоянна и в средата на завоите оставаше отворена на някакъв %. В трети завой беше най-сложно, тъй като там тъкмо не желаех повече скорост. Беше комплицирано за менажиране, само че толкоз в бързите завои, повече в бавните, само че успяхме да докараме колата до финала, което беше ужасно “, изясни водачът на Ферари.
 Леклер: Имах потребност от тази победа Леклер: Имах потребност от тази победа
След победата си край Шпилберг той се доближи на 38 точки зад Макс Верстапен в генералното класиране във Формула 1 преди началото на втората половина на сезона. Тя ще стартира с надпреварата за Гран При на Франция на пистата „Пол Рикард“ в края на следващата седмица.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР