Определено има зелен рекет. Той е факт. Има количествени натрупвания,

...
Определено има зелен рекет. Той е факт. Има количествени натрупвания,
Коментари Харесай

Васил Велев: Има зелен рекет, ежедневно ни спират инвестиции

Определено има „ зелен рекет ”. Той е реалност. Има количествени натрупвания, които доведоха до тази декларация на четирите представителни на национално ниво организации на работодателите, чиито членове основават 86,2 на 100 от Брутният вътрешен продукт. И там работят 82% от заетите в страната ни ", съобщи в студиото на „ Здравей, България ” ръководителят на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев.

„ Искаме да знаем кой кой е измежду зелените, кого съставлява, кой, а какво и с какви пари им заплаща. Ежедневие е да се стопират капиталови планове от конкуренцията като се заплаща на самозвани еколози. Ежедневие е да се желаят пари, с цел да не се апелира даден план. На може да вълната на популизма да се стопират капиталови планове, които са спазили всички закони ”, сподели още Васил Велев.

На противоположната позиция застана Андрей Ковачев от Сдружение за дива природа „ Балкани ”.

„ Вие сега защитавате съответен бизнес интерес. През 2011 година господин Татарски, който тогава беше кмет на Община Разлог сподели, че Цеко Минев е индивидът, който стои обществено зад плана „ Пирин ”, сподели той.

Ковачев напомни на Велев, че не " шепа зелени рекетьори ", а след референдум хората в Трън, Генерал Тошево и Горна Малина са спрели капиталови планове, защото са били обезпокоени за здравето и природата в обитаемоте си места./offnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР