Определено има голямо значение каква е степента на интензивните легла,

...
Определено има голямо значение каква е степента на интензивните легла,
Коментари Харесай

Брънзалов: Осъзнато или неосъзнато изтезаваме здравната система

Определено има огромно значение каква е степента на интензивните кревати, които са заети. Различните талази доближават една избрана заболеваемост, само че какъв брой стигат до интензивните кревати е един определящ аршин. Това съобщи зам.-председателят на БЛС Николай Брънзалов пред Българска национална телевизия за новата методика на държавното управление за стягане на ограниченията.

Той се надява новият проект на държавното управление да е верен аршин като се взимат ограничения верните ограничения, само че въпросът е като се взимат ограничения какъв брой ще бъдат спазвани. Населението къде осъзнато, къде неосъзнато изтезава здравната система и надали ще има резултат, само че бъдещето ще покаже, акцентира Брънзалов. Той добави, че след последните две години за медиците, човешкият запас или е отпаднал, или намалял. В момента сме в положение на пандемия и който си мисли, че го няма това, не знам в кой свят се намира. След като има смяна в разпоредбите, ще се отразят след време на самата пандемията, сподели Брънзалов.
 Премиерът разгласи 10 Коронавирус ограничения за бизнеса Обновена
Премиерът разгласи 10 Коронавирус ограничения за бизнеса

България се разделя на 6 клъстера от области

Той настоя още коронавирус зоните да бъдат повече изключително в дребните градове и да не се занимават с други функционалности с изключение на с диагностика и терапия, а не с лекуване. Защо би трябвало да се прави кардиограма на всеки един пациент, който влиза в коронавирус зоните, недоумява Брънзалов.

По думите му, че обществото е маргинализирано по отношение на имунизацията, само че има една дребна част, която търси бустерната доза. С колебаещите се би трябвало да се работи, сподели още Брънзалов и добави, че имунизираните, даже да се разболяват, прекарват инфекцията доста леко.
анкета
Какво ще извършите при идването на Омикрон?
Ще се имунизирам Ще си сложа бустер доза Маски и отдалеченост Нищо, с цел да вървим към стаден имунитет Стига сте ни плашили
Ще се имунизирам

Ще си сложа бустер доза

Маски и отдалеченост

Нищо, с цел да вървим към стаден имунитет

Стига сте ни плашили
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР