Определено една от новините на месеца е анонсирането на бременността

...
Определено една от новините на месеца е анонсирането на бременността
Коментари Харесай

От bad girl до future mom: За какво ни инфлуенсна Риана през годините?

Определено една от новините на месеца е анонсирането на бременността на Риана. Певицата разгласи новината със фотоси с разкопчано розово яке на Chanel, които бързо обиколиха всички медии и обществени мрежи и се трансфораха в съществена тематика за мнения. Несъмнено Риана не е просто певица, а е определяна като една от най-влиятелните персони в поп културата изобщо. Ето и нещата, за които ни въодушеви (или както е по-модерно да се споделя - инфлуенсна) през годините: 

          View this post on Instagram                      

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Риана е образец за това по какъв начин от нормално момиче от Барбадос можеш да се превърнеш в супер звезда, стига да следваш фантазиите си. Тя е оказала въздействие освен върху музиката, а и върху поп културата изобщо. През 2017г. Риана се трансформира в звездата с най-голямо въздействие в стилния свят, представено от Daily mail. Всичко, което тя демонстрира в свои изяви, клипове, фотоси и така нататък мигновено е разграбено от нейните почитатели.  

Виж още: Луксът я успокоява: Дениз Йозджан на скъпарска отмора и първокласен шопинг! Но с кого?

Риана въодушевява младите девойки и дами да излязат и отвън зоната си на комфорт и да се развиват в разнообразни сфери. Извън това тя стои зад значими публични дела, които разпространява с помощта на името си. През 2006г., когато Риана е едвам на 18 години, тя основава Believe Foundation. Това е социална организация, предопределена да оказва помощ на деца с евентуално терминални болести като рак, СПИН и други През 2013г. тя беше отпред на две акции за червила Viva Glam с MAC, първата от които събра 60 милиона $ в интерес на дами и деца, живеещи и наранени от заболяването. Посланик е на доста от идеите на УНИЦЕФ. 

Гласът на Риана e един от най-разпознаваемите. Неведнъж тя е била трамплин за разнообразни актьори. Всъщност Риана беше тази, която сложи началото на наклонността дами вокалисти да вършат колаборации с Калвин Харис. Сингълът от 2011 година We Found Love от албума на Talk That Talk беше първият шлагер номер едно на Харис в Billboard. Това му оказа помощ да набере известност и да прави записи с други именити актьори. 

Виж още: Отвъд хейта: За избора да бъдеш транссексуален. Историята на Мелиса и Емили

Един от последните, най-коментирани въпроси, към бременността на Риана е нейното въздействие върху почитателите й.  Дали тя инфлуенсва да имаме деца, или просто въздействието й върху света е толкоз огромно, че това е натурален развой, е тематика на доста полемики. Ние обаче сме съгласни  с това, че Риана демонстрира на света, че дамата може да е съумяла в кариерата си и по едно и също време с това да демонстрира на хората какъв брой красива и смела може да бъде по време на бременността. 

Изображение: https://www.instagram.com/badgalriri

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР