Определено Благой Георгиев е сред българските мъже, за които жените

...
Определено Благой Георгиев е сред българските мъже, за които жените
Коментари Харесай

Истински ужас! Бившата на Благой Георгиев стана жертва на домашно насилие

Определено Благой Георгиев е измежду българските мъже, за които дамите са просто численост. Бившият футболист може да се похвали с огромен брой разрушени женски сърца, само че по-лошата вест тук е, че от множеството има и най-малко едно дете. Не знаем по какъв начин ще се развият връзките му със сегашната му жена Полина - единствено се надяваме приказката за нея да не приключи като за Христина, Есмер и Златка Райкова. 

Виж още: Българските принцеси на мама и тати – богати и известни

Колкото и прекрасен да наподобява животът на известните и богатите, действителността е напълно, напълно друга. Откровенията на някогашната на Благо - Есмер, от която е синът му Елай, за жалост го потвърждават. 

Виж още: Само по другарски? Джулиана Гани отпътува за Флоренция с различен мъж

В персоналния си Instagram профил екзотичната хубавица показа, че през последните няколко години е била подложена на душевен и физически тормоз от половинката си Макс Давидов - треньор по бокс. Това е и повода за раздялата им, само че тя чак в този момент съумява да откри сили да приказва искрено за това пред почитателите си - месеци по-късно.

Виж още: Влюбени и изгубени в Лондон: Десита омайност обичания си с романтика

По думите ѝ раздялата е била в действителност мъчителна за нея, защото всички са я нападали за това нейно решение. Синът ѝ Елай също е страдал от това и е бил жертва на душевен тормоз. Връзката на Есмер с Давидов стартира малко след раздялата с родния футболист Благой през 2018 година Благой приказва рядко за сина си, само че е много допустимо да не се вижда с него въобще. 

Виж още: Актьорът Пол Мескал от Normal People се сгоди! Ето коя е късметлийката

Към момента някогашният национал не е коментирал нищо по тематиката, само че и надали ще го направи - въпреки всичко е ангажиран с новата си обичана. Десетки фенки благодариха на Есмер за откровеността ѝ и изрекоха своето удивление от силата, която е посочила в този толкоз сложен миг за нея.

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР