Определенията на Окръжен съд – Русе, с които бе взета

...
Определенията на Окръжен съд – Русе, с които бе взета
Коментари Харесай

Трима обвиняеми за наркоразпространение остават зад решетките в Русе

Определенията на Окръжен съд – Русе, с които бе взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с К. С. и А. Ю., са доказани от Апелативния съд и към този момент са в законна мощ. Третият обвинен – К.Ч., не е обжалвал наложената му мярка. Според прокуратурата, в интервала 6-7 април 2021 година, тримата обвинени са държали без съответно позволение разнообразни типове високорискови наркотични субстанции за разпространяване.
Апелативният съд е възприел съображенията на Окръжен съд – Русе и обоснованият извод, че мярката за неотклонение „ задържане под стража “ е само вероятната във връзка с К. С. и А. Ю.
Според въззивните магистрати, вярно първоинстанционният съд е отчел, че действията, за които са привлечени към наказателна отговорност двете лица, са били осъществени в изпитателния период на предишни осъждания. Това е показателно, както че наложените им санкции не са оказали целения от закона изправителен и превъзпитателен резултат, по този начин и за съществуването на действителна заплаха от осъществяване на друго закононарушение.
Определенията на Окръжен съд – Русе, с които е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с К. С., А. Ю. и К. Ч., към този момент са дефинитивни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР