Определението на съда за 6 години затвор за Йоан Матев

...
Определението на съда за 6 години затвор за Йоан Матев
Коментари Харесай

Вуйчото на Георги Игнатов: Не мога да си представя как да наръгаш човек и да го оставиш на някаква пейка да умре не е жестоко

Определението на съда за 6 години затвор за Йоан Матев за ликвидиране съгласно мен е все някаква минимална правдивост. Има наказание, само че наказването явно е несъответстващо. Няма по какъв начин 6 година да са задоволителни, само че подобен е закона.

Това разяснява пред Нова тв вуйчото на Георги Игнатов - Илиян Георгиев. 

Нямам визия какви са обективните обстоятелства, по които се прави оценка дали обещано закононарушение е осъществено по изключително нечовечен метод, само че в случай че дойда и ви наръгам тъй че да ви разкъсам вътрешните органи и ви оставя на една скамейка да ви се случи, каквото ще се случи, несъмнено това ще докара до гибел, не до друго. По-жесток метод от този да убиеш човек, аз не мога да си показва, разяснява той. 



Не мога да кажа, че съм благополучен или удовлетворен от просъдата за килъра, само че изпитвам някаква форма на облекчение, че Матев ще влезе въпреки всичко в пандиза въпреки и за толкоз малко време, уточни той.

Напрактика Матев ще лежи по-малко от две години в пандиза, откакто се приспадне времето на арест. 

Убиецът на Георги обаче се е укривал дълго време. Не съм правист, само че бих трансформирал закона по този начин, че хората, които се укриват от правораздаване да излежат по 10 дни затвор при доказване на виновността за всеки един ден, в който те са се укривали, разяснява вуйчото на жертвата. 

Полицията съвършено си свърши работата, само че грешката е при съда. Той не реши, че Гого е погубен по изключително непосилен и нечовечен метод. Можеше да се даде оптималната допустима присъда, уточни той.

Днес Гого трябваше да е на 23 години, в случай че не беше срещнал Матев. Трудно ми е да приказвам за него, тъй като всякога се смущавам. Загубихме прелестен човек, който щеше да е извънредно потребен за обществото. Със сигурност щеше да продължи образованието си. Със сигурност щеше да бъде добър състезател, най-вероятно по-нататък и добър финансист. Но това е хипотетично за едно дете, което към този момент го няма, разяснява той.

Апелирам към хората - идващият път, когато се ядосате, изчакайте, пребройте до 10. Всеки прави неточности, всеки се ядосва. Но броя до 10 и не бързам, приключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР