Определението хулигани стана повод за поредната разпра между управляващи и

...
Определението хулигани стана повод за поредната разпра между управляващи и
Коментари Харесай

Скандал в парламента: Определението „хулигани“ скара ГЕРБ с управляващите

Определението хулигани стана мотив за следващата свада сред ръководещи и съпротива. То бе изречено от вицепремиера и министър на околната среда Борислав Сандов от парламентарната естрада към депутатите от ГЕРБ.
"Престанете да се държите като хулигани в пленарна зала ", обърна се той към парламентарната група, след изявление на Александър Иванов, който съобщи, че много министри и вицепремиери са били на събитието в поддръжка на Украйна в четвъртък вечерта и означи, че действителните дейности и решения са по-важни, в сравнение с митингите.
Борислав Сандов взе думата и прикани ГЕРБ да не го репликират от място. "Престанете да се държите като хулигани в тази зала. Ако претендирате, че сте управлявали тази страна по добър метод, с държанието си затвърждавате противоположната теза ", сподели още Сандов. Той съобщи, че вчерашното събитие е било спокойно шествие в поддръжка на Украйна, а не митинг против държавното управление.
Десислава Атанасова реагира остро на думите, че ГЕРБ, че се държат като хулигани.
"Когато някой краткотрайно изпълняващ длъжността министър, дали на Министерство на вътрешните работи, дали на Министерство на околната среда и водите, или някой различен застане на тази парламентарна естрада и дава оценки, за който и да е депутат или за неговото държание, да му отнемате думата”, прикани Атанасова ръководителя на Народното събрание.
„ Конкретно в тази ситуация този господин не знам от позицията на какъв приказва за парламентарната група на ГЕРБ, която има над 600 хиляди гласоподаватели на последните избори. За съпоставяне неговата партия, съдружие, организация и така нататък, не знам в действителност по какъв начин тъкмо се назовава, има 0.17 %, или 5554 гласа. Така, че не ми давайте оценка, господине ", обърна се ръководителят на ПГ на ГЕРБ към вицепремиера Сандов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР