Определен силов министър не знае къде се намира. Това е

...
Определен силов министър не знае къде се намира. Това е
Коментари Харесай

ГЕРБ захапаха Бойко Рашков: Злоупотребява с определени вещества и не знае къде се намира

Определен силов министър не знае къде се намира. Това е тематиката на днешния брифинг. Този човек последните шест месеца повтаря едни и същи неща, без да има никакви доказателства. Моето чувство за нещата е, че някои политически дейци в тази акция злоупотребяват с избрани субстанции. Това става видно по всички техни изявления и конференции. Това съобщи на брифинг в централата на ГЕРБ Тома Биков, представен от Novini.bg. Той разяснява по-ранните изказвания на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков за Автомагистрала " Хемус ".
" Тома се пробва да ви развеселява, само че, когато чета данните за умрелите от ковид, не мога да схвана за какво се вършат такива събития за похищение на вниманието от проваления Радев ", включи се в конференцията водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. " Искам да поздравя ЦИК, които са приели доскоро, че всички разписки от машинното гласоподаване ще се броят. Това е крачка към прозрачността на изборите. Единствено представителят на Демократична България е дал своя вот срещу. Защо? Винаги съм казвал, че четирима души от Демократична България управляват машинното гласоподаване. Ето за какво са дали своят вот срещу ", добави Борисов.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР