Опрат ли нещата до по-разюздан секс, всеки започва да си

...
Опрат ли нещата до по-разюздан секс, всеки започва да си
Коментари Харесай

Пози за секс под вода

Опрат ли нещата до по-разюздан секс, всеки стартира да си мисли за асансьори, за тавана на бабината кооперация, за мазето на съседите, за тролейбусна спирка измежду бял ден, за бюрото в кабинета на шефа... Да правиш секс във вода, звучи много палаво и напълно естествено, нали? И по какъв начин би било другояче откакто малко по малко ще пристигна лято, а то допуска да сме полуголи в басейна, езерото или морето. Какво ни пречи да изоставим на произвола ненужния ни бански и да се захванем за полова работа. Преди обаче да хукнем да тормозим поданиците на господ Посейдон, би трябвало да сме наясно, че тая работа с водния секс не е безвредна.
Езерата, реките и океаните са фрашкани с бактерии. Отдавайки се на милувки в тях, приканвате много гостоприемно всичките тези твари непосредствено в хола на вагината си, което слага на риск здравето ви. Водата в басейните пък съдържа химикали, които може да раздразнят много отривисто женските ви елементи.
След като овлажняването е един от ключовете, стане ли дума за плътска обич, която ни кара да се усещаме добре, то би трябвало да сме наясно, че водата отмива лубрикантите с един размах. Тя разнася естествената ни мокрота, което автоматизирано ни снабдява със секс, който стърже по стените на влагалището ни с неудобността на дърворезачка. Да не приказваме, че в случай че решите да ползвате презерватив, от триенето може да се получи скъсване на кондома. Това пък може да докара до нежелана бременност или венерически заболявания.

В басейна
Ако сте ексцентрични смелчаци и не ви тормози, че някой просрочен посетител на хотела, в който сте отседнали, може да се натъкне на вас, до момента в който вършиме обич край басейна, пробвайте и от тази полова наслада.
Помнете обаче, че хлорът може да инфектира и разрани деликатните ви женски елементи. Добра опция на секса в басейн, е оралната обич. Седнете на ръба на басейна или в горния завършек на стълбичките и се оставете на опитния език на колегата. След това му върнете жеста.

Под душа
Ако ваната ви е дребна и тясна, то тогава сигурно ще имате проблеми с мисионерската поза, само че пък душът е отлично място за секс на стената. Така хем сте мокри, хем водата не влиза непосредствено в гениталиите ви. За да не се подхлъзнете, унесени в захласа на оргазма, може да залепите водоустойчиви антихлъзгащи се стикери на пода. Освен това може да легнете на пода с вдигнат крайник върху рамото на мъжа. Накарайте го да повдигне таза ви по този начин, че да се опира в неговия пубис. Така, до момента в който той прониква във вас, срамната му кост ще се търка в клитора ви, дарявайки ви двойна доза самодоволство.

В намерено море
Солта не е най-хубавият другар на вагината, само че най-досадното нещо, което може да показа любовниците в намерено море, е пясъкът, който прониква на всички места и отвред. Няма значение дали сте във водата, тъй като до момента в който вършиме прави тези удовлетворяващи смешни придвижвания, краката ви рият в дъното този строителен материал. Ако имате надуваем дюшек, това към този момент е друга работа. Легнете с горната си част на тялото по тил върху него и поставете слабините си към тези на любовника ви, който в този миг е прав във водата. Ако пък разполагате с огромен пояс, накарайте колегата си да седне в него, а вие седнете в скута му. Така водата прелестно ще гали задника му, само че няма да пречи на естественото навлажняване по този начин належащо за морския ви оргазъм.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР