Oppo Reno6 Z има тройна камера с основен 64-мегапикселов сензор(снимка:

...
Oppo Reno6 Z има тройна камера с основен 64-мегапикселов сензор(снимка:
Коментари Харесай

Смартфон позволява на потребителя да увеличава RAM


Oppo Reno6 Z има тройна камера с главен 64-мегапикселов датчик
(снимка: Oppo)

На пазара излиза първият в света смарт телефон, който разрешава на потребителите независимо да усилват размера на оперативната памет. Много преносими компютри към този момент изгубиха тази функционалност, само че ето, че смарт телефоните към този момент я оферират.

Китайската компания Oppo, която е част от холдинга BBK дружно с Vivo, Realme и OnePlus, показа нов смарт телефон от междинен клас Reno6 Z. Външно той не се разграничава от другите устройства в своя ценови сегмент – има типичен дизайн и с изрез за предната камера.

Въпреки че е бюджетен модел, получава неповторима функционалност, с която никой флагман не може да се похвали – опция за увеличение на RAM, заяви. Стандартният размер RAM в смарт телефона е 8 GB, само че може да се усили до 13 GB с спомагателни 5 GB. Това е доста забавна функционалност, която може да удължи живота на устройството. Размерът на непрекъснатата памет е 128 GB.
още по тематиката
Oppo Reno6 Z се задвижва от процесор MediaTek Dimensity 800U, който обезпечава поддръжка на мрежи от пето потомство (5G). Смартфонът е оборудван с 6,4-инчов с резолюция FHD+.

Основната камера има 64MP главен датчик, 8MP широкоъгълен обектив и 2MP макро-обектив. Батерията с потенциал 4310 mAh поддържа бързо зареждане 30W. Новият Oppo Reno6 Z ще се продава за към $412.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР