OPPO е един от най-големите производители на мобилни устройства в

...
OPPO е един от най-големите производители на мобилни устройства в
Коментари Харесай

Решения на АББ ще гарантират надеждна работа и по-добра енергийна ефективност и устойчивост на производствения обект на OPPO

OPPO е един от най-големите производители на мобилни устройства в света и възходящ световен състезател в 5G пазара в Китай. В своя главен нов софтуерен парк в Чунцин, Китай, цифровите системи за ръководство на силата и зареждането на АББ подсигуряват, че OPPO ще се възползва от преимуществата на интелигентно и надеждно зареждане.

Огромният образован и екологичен софтуерен парк на OPPO в Чунцин, ситуиран на повърхност 102 хектара, ще бъде най-голямата индустриална база на OPPO в Южен Китай. След като бъде приключен, ще създава 100 милиона смарт устройства годишно. Кампусът ще служи като значима индустриална база и логистичен център, в който се обитават интелигентно произвеждане, автоматизирано депозиране и програмен продукт, както и научноизследователска и развойна активност за хардуера.

Представян като смарт тех парк “всичко в едно”, производството в обекта се чака да надвиши над 30 милиарда RMB (4,5 милиарда щ. долара) годишно и да сътвори десетки хиляди работни места. Кампусът ще поддържа упоритостта на OPPO да построи гама от интелигентни артикули и услуги към смарт телефоните и да води индустриалното развиване в ерата на 5G +.

Решенията на АББ разрешават на управлението на обекта да следи в действително време работното положение на енергийното съоръжение, като всички сигнали се предават автоматизирано на работните екипи и екипите по поддръжката. В резултат на това непрекъснатостта на зареждането е по-висока, а разноските за ръководство са по-ниски - с до 20% икономисване на сила и до 30% икономисване на оперативни разноски.

Джеймс Жао, началник на бизнес направление „ Електроснабдяване и електрообзавеждане “ на АББ в Китай, съобщи: „ Вълнуваме се, че работим с OPPO и нашите решения ще бъдат част от най-съвременния софтуерен парк в Чунцин. АББ работи с водещите международни производители, с цел да подсигурява, че разпределението и ръководството на силата в техните уреди дава отговор на денонощните условия на активността им. Нашите цифрови решения взаимодействат дейно с други системи за ръководство на заводите, позволявайки на клиентите да подобрят продуктивността, енергийната успеваемост и устойчивостта. "

През годините АББ даде на OPPO водещи решения в региона на роботиката и спомага за възстановяване на равнището на автоматизация на индустриалните линии за мобилни телефони.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР