Oppo беше на сцената на Snapdragon Summit 2019, за да

...
Oppo беше на сцената на Snapdragon Summit 2019, за да
Коментари Харесай

Oppo Reno 3 Pro ще използва новия чипсет Snapdragon 765G

Oppo беше на сцената на Snapdragon Summit 2019, с цел да разгласи, че ще употребява новите чипсети Snapdragon 865 и 765 в бъдещите си устройства.

Вицепрезидентът Alen Wu не разкри детайлности за тези телефони, само че стана ясно, че Oppo ще употребява Snapdragon 765G платформата в новия Oppo Reno 3 Pro.

За в този момент се знае, че този телефон ще е ориентиран към китайския пазар. Очаква се информация дали и къде ще бъде пуснат в допълнение. Няма съответна дата на премиерата, само че би трябвало да се случи през сегашния месец. Ако не друго, ще се сдобием със свежа информация за работата на новия Snapdragon артикул, към който има високи упования.

Телефонът ще е със стъклен корпус, пълен единствено 7.7 милиметра (без лещите на камерата). Това може да е най-тънкият 5G телефон в своя клас.
Основното преимущество на посочения чипсет е достъпността на устройствата с него
Ще успее да докара 5G в ръцете ни, без да се постанова да купуваме най-скъпите телефони.

Изтекла информация сочи, че екранът на телефона ще е с размер от 6.5 инча. Предната камера ще се намира в дупка на екрана. Батерията ще е с потенциал от 4025 mAh и ще поддържа VOOC 4 зареждане. Говори се и, че ще забележим 60-мегапикселова съществена камера.

Новините тук са съсредоточени към Snapdragon 765, само че компанията е безапелационна, че ще употребява и по-високия клас чип Snapdragon 865. Очакваме, че скоро ще се появи идващия 5G флагман на производителя.
Най-вероятно ще го забележим на MWC 2020, през февруари
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР