Опозицията тръгна с абсолютно погрешен подход, аргументите са неверни, основанията

...
Опозицията тръгна с абсолютно погрешен подход, аргументите са неверни, основанията
Коментари Харесай

Денков за провала на вота: Опозицията тръгна с лъжи, този вот бе загуба на време

" Опозицията потегли с безусловно неправилен метод, причините са погрешни, основанията им са неистини ". Така министър председателят Николай Денков разяснява опита на Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Възраждане " да смъкват кабинета с избор на съмнение. Минути след неуспеха им, той разяснява в парламентарните коридори, че " истината става ясно ".

" Нямаше причини, които всъщност да изискват този избор.  Изгуби се парламентарно време. Все още се пробват да заблудят хората. Постепенно всички ще схванат, че ние се опитваме да помогнем на тези райони ", разяснява той офанзивите за държанието на кабинета към енергетиците в Старозагорско.   След като по-рано е бил в Индустриалната зона в Пловдив, той счита, че такава може да се развие и в Стара Загора. 

Възможността за нов избор на съмнение, иницииран от Българска социалистическа партия той дефинира като загуба на време, както и този избор.

" Нека да приказваме за бъдещето, а не да по какъв начин да се чудим по какъв начин да останем в предишното ", прикани той. 

Денков благодари на всички депутати подкрепили кабинета. Важно е да има политическа поддръжка, сподели той. " Това ни дава съображение да продължим да си изпълняваме управническата страна ", добави Денков.

На въпрос, обвързван със заканата на ГЕРБ, че при ротацията на премиерския пост сред него и Мария Габриел ще има промяна на министри, Денков бе сбит: Нека да стигнем до ротацията.

Той изясни, че чува всеки съвет, който би могъл да бъде потребен. " Ако господин Борисов има оферти, аз ги слушам. Ако има нещо, с което не съм склонен, не съм. За мен това, което е ключове е, че работим по целите, да си изпълняваме програмата и да има парламентарна поддръжка за законите, които са значими ", добави министър председателят.

                                                                                                                                           
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР