Опозицията от първия ден започна битка с управляващите, не даде

...
Опозицията от първия ден започна битка с управляващите, не даде
Коментари Харесай

Спас Гърневски: 2019-та ще е преломната година

Опозицията от първия ден стартира борба с ръководещите, не даде даже един час толеранс. Всяка седмица ни нападат с подправени вести. Всичко това, изключително тази година, не може да не докара до едно такова съответствие в доверието. Това сподели в предаването "Плюс-Минус " по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски във връзка ново социологическо изследване, съгласно което преднината на ГЕРБ пред Българска социалистическа партия е дребна.

2019-та ще бъде преломната година – ще бъдат пречупени упоритостите на опозицията за предварителни избори, които в огромна степен са безпочвени, съобщи Гърневски.

Буквално преди броени дни президентът беше оповестил, че ще се среща с премиера, с цел да се запознае с програмата на ръководещата коалиция. Когато не се срещаш с ръководещи, които са спечелили избори, с цел да чуеш програмата им, а се срещаш с хора, които са изгубили изборите, с цел да слушаш нереалната им визия, това към този момент не е обикновено, уточни депутатът от ГЕРБ.

Той съобщи, че от ГЕРБ не е имало представители на днешната среща при президента за измененията в Изборния кодекс, защото са били поканени в последния миг.

Когато приказва за корупция и за нечистоплътност на изборния развой, президентът би трябвало да отговори на въпроса има ли обществено слаби хора, които са взели участие в неговата акция. Той към този момент година и половина не дава отговор на този въпрос. Когато приказваш за Костинброд, че 400 000 бюлетини са щели да оказват помощ на ГЕРБ – нищо сходно, това нещо беше ориентирано против ГЕРБ, разяснява Гърневски.

По думите му машинното гласоподаване би трябвало да бъде въведено, когато се изчистят всички въпроси към него. Трябва да се откри най-хубавия вид. Това рано или късно ще се случи, сподели още Спас Гърневски.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР