Опозицията има право да дава своите алтернативи и аз уважавам

...
Опозицията има право да дава своите алтернативи и аз уважавам
Коментари Харесай

Георги Марков разби Нинова с обяснение защо Борисов се прибира тихомълком от чужбина

" Опозицията има право да дава своите други възможности и аз почитам декларацията на Българска социалистическа партия. Уважавам и Корнелия Нинова, тъй като тя е ръководител на мощна съпротива, а ГЕРБ има потребност от мощна съпротива ". Това сподели от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Георги Марков, който прочете декларация от името на парламентарна група, съобщи кореспондент на БЛИЦ.

Тя беше в отговор на декларацията на Българска социалистическа партия, която беше изчетена от водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. " Вие казахте, че Бойко Борисов обикаля Европа, прави евтини пиар акции, които не дават никакви резултати и тихомълком се прибира. От всичко това е правилно единствено, че Борисов се прибира тихомълком, тъй като не обича да се хвали. Скромността краси индивида. Кой различен български министър председател е признат от Ангела Меркел на 30-ия ден след избирането си? Тя се обръща към него със: Скъпи Бойко и Браво Бойко. Кой различен български министър председател съумя да уреди среща сред Реджеп Ердоган и водачите на Европа? Кой различен министър председател съумя да сътвори толкоз мощен балкански съюз.

Последният ваш министър председател - Пламен Орешарски посети единствено Виетнам за една година и България изпадна в тотална изолираност. Сега следва среща на върха на Европейски Съюз и страните от Западните Балкани. Аз съм сигурен, че на тази среща ще бъдат взети доста значими решения и ще бъде подписана декларация, като всичко това се дължи на Бойко Борисов. Ние от ГЕРБ даваме образец за политическа непоклатимост на Балканите. Борисов и ГЕРБ пишат история на Балканите ", безапелационен беше Марков.

" Вие казвате още, че " ГЕРБ ни зароби ". Защо тогава президентът не ви освободи? Той е ваш президент. На ГЕРБ се постанова да ръководи в коалиция, поради скапания избирателен закон. Ако имаше мажоритарна система, ГЕРБ щеше да има цялостно болшинство и да се получи обстановка но Орбан ", добави Марков.

" ГЕРБ прелива от приемливост. Примерите са доста - поканата към госпожа Нинова да заеме председателския пост на Народно събрание. Мая Манолова, Ивайло Калфин - все ваши фрагменти, които в този момент се издигат и заемат позиция поради толерантността на Бойко Борисов. Пожелавам ви да сте мощна съпротива, а освен да говорите празни приказки от тази естрада ", приключи някогашният парламентарен арбитър.

Никол ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР