Опозиционната СИРИЗА внесе вот на недоверие срещу гръцкото правителство, предава

...
Опозиционната СИРИЗА внесе вот на недоверие срещу гръцкото правителство, предава
Коментари Харесай

Вот на недоверие срещу гръцкото правителство заради снежната буря

Опозиционната СИРИЗА внесе избор на съмнение против гръцкото държавно управление, предава Kathimerini.

Причината – неприятното справяне със снежната стихия, която връхлетя Гърция този понеделник. Бившият гръцки министър председател и водач на СИРИЗА Алексис Ципрас  Алексис Ципрас Алексис Ципрас – гръцки политик и министър председател на страната от януари 2015 г. Ципрас е роден на 28 юли уточни, че това е погребало последните илюзии, че Кириакос Мицотакис е кадърен да се поучи от грешките си и да оцени трагичните резултати, които се провокират от идеологиите му.

„ От името на парламентарната група на СИРИЗА импортирам избор на съмнение против най-лошото държавно управление, което страната е познавала след рухването на диктатурата. В демокрацията няма задънени улици “, съобщи той.

Според Ципрас държавното управление на Мицотакис се е провалило във всяка изключителна обстановка, която е трябвало да посрещне. И даде образец с пожарите, които опустошиха елементи от региона Атика през август предходната година. Според Ципрас, Гърция не се оправя и с преодоляването на коронавирусната пандемия.

Сесията беше прекратена и се чака тридневният спор да стартира в петък следобяд и да приключи с гласоподаване в неделя вечерта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР