Опорният полузащитник на ЦСКА - София Жеферсон Телес може да

...
Опорният полузащитник на ЦСКА - София Жеферсон Телес може да
Коментари Харесай

Жеферсон става национал на България?

Опорният полузащитник на ЦСКА - София Жеферсон Телес може да играе за националния тим на България, написа бразилското издание UOL. 29-годишният футболист, който дойде у нас при започване на 2018 година, неотдавна е взел български паспорт, след което е поканен от Българския футболен съюз в националния тим, а съгласно изданието е податлив да одобри поканата.

Бразилецът, който пристигна в ЦСКА - София като ляв бек, само че в последните години е употребен като отбранителен халф, не бе извикан от Младен Кръстаич за мачовете против Литва и Сърбия през юни. Причината е, че се възвръща от травма и още не се е завърнал на терена, само че се чака това да се случи през септември.
 Жеферсон пропуща седми следващ мач Жеферсон пропуща седми следващ мач
Интересното е, че Жеферсон е получавал повиквателна за националния тим на Бразилия за Копа Америка през 2015 година, само че тогава не се появява на терена, което му разрешава да пази цветовете на България. За това издание на Копа Америка изненадващо отвън състава на " кариоките " е оставен тогавашният титуляр на Реал Мадрид Марсело.

Жеферсон е на 1 мач от това да се трансформира в чужденецът с най-вече дуели в историята на ЦСКА - София.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР