Опорният халф на ЦСКА - Кристиян Малинов очаква много труден

...
Опорният халф на ЦСКА - Кристиян Малинов очаква много труден
Коментари Харесай

Халф на ЦСКА похвали Любо Пенев, мечтае за трансфер в чужбина

Опорният халф на ЦСКА - Кристиян Малинов чака доста сложен дуел против Лудогорец на следващия ден. Според него срещата няма да има нищо общо с тази, която се организира в сряда за Купата на България.
 Георги Илиев: ЦСКА ще
Майкъла: ЦСКА ще " пребие " Лудогорец и във втория мач!

" С Домусчиев не сме имали бас, единствено го уведомих, че ще изгубят "

Националът показа своето удивление от взаимната работа с Любослав Пенев. Малинов намерено приказва и за трансфер в задграничен клуб.

" Първите два мача с тях не играхме, както се очакваше от нас, в този момент ги победихме. Смея да настоявам, с добра игра, тактически стояхме доста добре. За събота се надявам, че ще се получи същото ", сподели Малинов пред bTV.

" Mоже би те не чакаха, че ще им дадем подобен отпор. Мисля, че ще бъдат по-концентрирани, по-мобилизирани за този мач и мисля, че мачът ще бъде по-тежък в събота ", показа полузащитникът.
 ЦСКА сподели два плана за построяването на новия си стадион
ЦСКА сподели два плана за построяването на новия си стадион

Въпросните хрумвания ще бъдат персонално обсъждани от акционерите Гриша Ганчев и Юлиан Инджов

" Вече сме привикнали не на някакво напрежение, само че на това да желаеме да станем първи. Мисля, че душевен, да не споделям огромна дума, само че сме по-подготвени, по-добре от предходната година. Това желаят всички последователи - да печелиш купи, трофеи. Ние работим за това, упражняваме за това и излизаме всеки мач с тази мисъл ", сподели Малинов. Тази мисъл се пробва да вмени в играчите си и актуалният треньор на отбора Любослав Пенев. " Toй е извънредно занимателен. Перфекционист, държи на най-малките елементи, на терена, отвън терена, хранене, спане - всичко, което би трябвало за един професионален футболист, той го прави, държи на него. Изисква доста от нас на терена, на тренировките, тактически занимания ", съобщи играчът на ЦСКА.

" Аз бих желал да отида да поиграя малко в Европа, да усетя по какъв начин е равнището. Да усетя дали мога да играя там, дали ще се оправям, тъй като в България мисля, че таванът е ЦСКА. Няма по-голямо ходило от това. Най-големият тим, с най-вече аудитория и отсам единствената цел, в случай че се случва трансфер, е в Европа ".
 Петър Жеков: Любо Пенев да скача по-смело на съдиите, от какво го е боязън!?
" Любо Пенев да скача по-смело на съдиите, от какво го е боязън!? "

Петър Жеков с паметен коментар за успеха на ЦСКА с 1:0 над Лудогорец за Купата на България
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР