Опитвайки се да спечели гласа на младите, бившият президент Доналд

...
Опитвайки се да спечели гласа на младите, бившият президент Доналд
Коментари Харесай

Подариха на Доналд Тръмп Cybertruck със снимка от стрелбата срещу него

Опитвайки се да завоюва гласа на младите, някогашният президент Доналд Тръмп приветства Адин Рос, известен стриймър, обичан на неговият наследник Барън, в своя курорт Мар-а-Лаго за широкообхватно изявление. От своя страна Рос подари на Тръмп персонализиран Tesla Cybertruck.

По време на изявлението 45-ият президент разкри, че неговият 18-годишен наследник е почитател на Рос, който е прочут онлайн със стрийминг на видео игри и е въодушевен покровител на Тръмп.

„ Синът ми Барън ме поздравява. Той е страховит младеж и е ваш огромен почитател “, сподели Тръмп, преди да продължи да се хвали какъв брой интелигентен и висок е най-малкият му наследник.

Adin Ross thanks Donald Trump for taking a bullet for the United States live on stream to over 500k live viewers
— AdinUpdate (@AdinUpdate)

По-късно Рос подари на Тръмп колата, украсена с изображение на някогашния президент, демонстративно размахващ пестник във въздуха, откакто оцеля на косъм при опит за ликвидиране на 13 юли.

„ Това е Илон (Мъск). Еха. Това е красиво “, пошегува се Тръмп, до момента в който излизаше на открито, с цел да види ненапълно бронирания електрически камион, декориран с американско знаме, лозунга „ Направете Америка още веднъж велика “ и фотографията от покушението. 

„ Мисля, че е необикновен “, добави Тръмп за автомобила. 

Това идва в миг, когато акцията на Тръмп се стреми да завоюва повече поддръжка измежду по-младите гласоподаватели. Някои социологически изследвания демонстрират, че Тръмп печели позиции измежду по-младите мъже, изключително преди неочакваното отдръпване на президента Байдън от конкуренцията предишния месец.

В изявлението Тръмп съобщи, че „ ще избави TikTok “ и прикани потребителите на известната платформа за шерване на къси видеоклипове да гласоподават за него – макар че настояваше TikTok да бъде неразрешен по време на мандата си в Белия дом. 

Donald Trump does his infamous dance move with Adin Ross and says he’s going to save TikTok and keep it going
— ryan (@scubaryan_)

По-рано тази година Конгресът одобри закон, който изисква компанията майка на TikTok ByteDance да продаде платформата или да бъде неразрешена от магазините за приложения на Гугъл и Apple заради опасения по отношение на връзките й с Китайската комунистическа партия.

81-годишният Байдън подписа законопроекта, откакто болшинството републиканци го поддържаха в Конгреса.

Рос, и Тръмп се качиха в Cybertruck и започнаха да пускат някои мелодии от персоналния плейлист на някогашния президент. Той включваше песни от Beach Boys, Елвис Пресли, Майкъл Джексън и песента на YMCA.

| ÚLTIMA HORA

Donald Trump, después de sentarse en el Cybertruck que le obsequió Adin Ross, elogió a Elon Musk diciendo: “Elon, eres realmente bueno ”.
— UHN Plus (@UHN_Plus)

По време на предизборната акция Тръмп нападна електрическите транспортни средства и се прицели в администрацията на Байдън, обвинявайки демократите, че прокарват електрическите автомобили прекомерно нападателно.

„ Аз съм за електрически коли. Трябва да бъда, тъй като Илон Мъск ме поддържа, тъй че нямам избор. Аз съм за тях, само че за дребна част “, ​​каза той по време на протест в Атланта предходната седмица. „ Те желаят да станат напълно електрически и няма метод да ги заредите “, добави той, преди да добави, че ще понижи дотациите на администрацията за станции за зареждане на електрически автомобили.

Тръмп засегна редица тематики по време на срещата си с Рос, предполагайки, че Иран ще нападна Израел за една нощ, отбелязвайки тайни теории за това, че канадският министър председател Джъстин Трюдо е потомък на кубинския деспот Фидел Кастро и други

В един миг Рос попита Тръмп за мислите му за представителя Александрия Окасио-Кортез, което го накара да я назова „ подправена “.

„ Но тя го знае, тя работи. Това е хубаво нещо - Това е положително нещо за нея. Но има нещо, което тя има. Тя има добра искра, в действителност е много необикновено “, сподели Тръмп.

Тръмп твърди, че е попитал съдружниците на някогашния конгресмен Джо Кроули (D-NY) дали са били „ деликатни “ по време на възхода на Окасио-Кортес през 2018 година Тя в последна сметка го победи в зашеметяващо разтърсване през тази година на синята вълна.

„ Нарекох я Евита, може би по този начин е най-добре – Евита Пероне “, изясни той, имайки поради някогашната първа дама на Аржентина. По-рано беше обявено, че Тръмп е сравнил Окасио-Кортес с Перон. „ Тя е по улиците и крещи, полудява, прегръща хора “, продължи Тръмп. „ Казах: „ По-добре да внимава. “ И тя го надделя. Така че й давам заем. "

По време на изявлението Тръмп атакува Байдън и вицепрезидента Камала Харис.

„ Тя би трябвало да избави страната, само че това няма да се случи “, означи той в края на диалога с Рос. По-думите му останалите имена, които е чул, преди да бъде оповестена кандидатурата на Харис, са били по-силни разновидности за демократите от нея. 

„ Всички хора, които гледа, са доста по-добри от нея “, сподели той. „ Мисля, че съвсем всеки от тях се счита за по-добър, по-умен, би бил по-добър президент от нея. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР