Опитвайки се да редуцираме излишните килограми е важно да бъдем

...
Опитвайки се да редуцираме излишните килограми е важно да бъдем
Коментари Харесай

Стопете корема с това уникално вкусно смути с банан!

Опитвайки се да редуцираме непотребните килограми е значимо да бъдем прецизни към храните, които съставляват нашето всекидневно меню. Някои от тях, уместно комбинирани, могат да обезпечат на тялото ни значими хранителни детайли, само че и да подкрепят топенето на мазнини в региона на талията, където се редуцират по-трудно.

Споделяме рецепта за вкусно и питателно смути, което може да замести едно ваше хранене. За да бъде ефикасна потреблението му, в действителност е значимо останалите хранения да са уравновесени и да включват здравословни храни, приготвени без пържене, без захар, с минимално количество сол.

Необходими съставки:
2 супени лъжици смляно ленено семе
1 чаша боровинки (може да ги замените с ягоди/горски плодове)
1 узрял банан
1 супена лъжица настърган джинджифил
1/2 чаша бейби спанак
лед/вода
Всички съставки се смилат в блендер до приемане на гладка примес.

Какво прави напитката толкоз потребна и специфична?

Бананите съдържат калий, фибри, естествени захари и антиоксиданти, които спомагат за поддържане на тялото, само че и за балансирането равнищата на кръвната захар. Също по този начин благоприятстват положителното храносмилане, като оказват помощ на организма да всмуква дейно питателните субстанции от признатата храна.

5 елементарни извършения, които ще ни избавят от двойната гуша! (ВИДЕО)

Джинджифилът е тази скъпа фалшификация, която усъвършенства метаболизма и спомага за понижаване на апетита.

Боровинките са суперхрана, богата на антиоксиданти, които спомагат за топенето на непотребните мазнини в региона на талията. Консумацията им трансформира метода, по който глюкозата се съхранява и обработва в тялото, само че също по този начин благоприятстват здравето на сърцето, регулирайки равнищата на холестерола и понижават риска от сърдечни болести и диабет.

С това ще кажете довиждане на разшиените вени, всички го имаме вкъщи!

Спанакът също влиза в групата на суперхраните, които оказват помощ в отслабването. Той е извънредно богат на антиоксиданти, витамини А, В2, С и К, магнезий, манган, фолиева киселина, желязо, калций и калий.

Неотдавнашно изследване откри, че ежедневната консумация на спанак усилва мускулната успеваемост. Ето за какво, в случай че към диетата включите и спорт, това ще направи процеса на намаляване още по-ефективен. Не на последно място спанакът е богат на фибри и понижава риска от развиването на рак.

Лененото семе е едно от най-хубавите семена за изгаряне на непотребните мазнини, само че е значимо да се смели добре, с цел да не нервира стомаха, само че и с цел да може организмът да вземе от него всички потребни хранителни субстанции като витамини от групата В, манган, магнезий, омега-3 мастни киселини и други.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР