Опитвате ли се да отслабнете? Понякога си мислим, че правим

...
Опитвате ли се да отслабнете? Понякога си мислим, че правим
Коментари Харесай

4 причини, поради които не можете да свалите мазнини

Опитвате ли се да отслабнете? Понякога си мислим, че вършим нещата вярно, само че по някаква причина не можем да забележим измененията, на които се надяваме. Може да е доста разочароващо, само че имайте поради, че загубата на мазнини не постоянно е толкоз лесна, колкото просто да „ редуцирате калориите " и да се „ упражнявате повече ". Всъщност телата ни са доста по-умни, в сравнение с считаме, и в случай че се опитаме да ги надхитрим, в последна сметка резултатът може да бъде повече мазнини.
Ако това се случва и при вас, вижте дали не вършиме някоя от идващите неточности.
1. Не следите какво ядете
Първият въпрос, който би трябвало да си зададете, в случай че желаете да отслабнете е, проследявам ли какво хапвам? Ако отговорът е "не ", помислете - от кое място знаете, че не прекалявате? Прекаляването с храна значи, че тялото ви не може да изгори задоволително калории, с цел да загуби телесни мазнини. Ако ядете прекомерно малко пък, това може да накара тялото ви да премине в режим на оцеляване и да задържа нежеланите мазнини.
2. Не сте задоволително дейни
Може да упражнявате 5-6 дни в седмицата по един час дневно. Но какво ще кажете за останалите 23 часа денем? Разбира се, най-малко 8 часа би трябвало да бъдат в сън! Но активността, която вършите или не, през останалата част от деня, може да попречва загубата на мазнини. Повечето от нас, даже и да са усърдни в тренировките, имат затънал метод на живот поради офисна работа и напредването с автомобил. Затова се замислете какъв брой интензивности в действителност имате.
3. Имате малоценен сън
Сънят е парче от пъзела за загуба на мазнини, който множеството хора подценяват! Когато спите, тялото ви създава хормони, които оказват помощ на тялото ви да се възвърне и да изгаряте телесните мазнини.
4. Не сте поредни
Последователността е ключът към триумфа. Дори да упражнявате на 150% за няколко седмици, в случай че по-късно да спрете за няколко седмици, няма да има резултат. Бъдете упорити и си разпределете тренировките по този начин, че да не ви затормозяват, а в противен случай – да ви доставят наслаждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР