Опитват се да арестуват Бойко, Менда, Влади Горанов и Севда...

...
Опитват се да арестуват Бойко, Менда, Влади Горанов и Севда...
Коментари Харесай

Политически реакции на мащабната акция на МВР

" Опитват се да арестуват Бойко, Менда, Влади Горанов и Севда... Много сложна задача за ръководещите, тъй като заповедта за арест въпреки всичко изисква да се сформира изречение с подлог и сказуемо... ", написа депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син във Facebook профила си довечера след новината за арест на водача на партията. В същото време ПР-ът на ГЕРБ Никола Николов опроверга информацията за задържане и посочи, че се прави инспекция.

В поста си Дилов споделя, че това е " превъзходен метод да се отклони вниманието от решенията за форсмажора, ние в НАТО ли сме, или не, цените на тока, горивата, олиото и така нататък В селото на въртоглавите всеки ден е панаир! ". 

Общинският консултант Борис Бонев разяснява случилото се с думите " Време беше! Това би трябвало да бъде единствено началото, тъй като България е бедна, тъй като е крадена. София също! " в обществената мрежа Фейсбук. 

 



Това е началото на края на актуалното ръководство. Ние ще предприемем безусловно всичко, с цел да бъде това държавно управление свалено допустимо най-скоро. Това го споделям на Бойко Рашков ", съобщи Тома Биков от ГЕРБ. " В момента виждаме още веднъж една ПР акция. Аз нямам терзания. Притеснява ме това, че законите в България от ден на ден и повече не се съблюдават. Това, което се случва е невиждано. Показва законите в страната. Не може да се прави по сходен метод обиск ", безапелационна беше и Деница Сачева. " Тази акция идва единствено ден, откакто се разгласи новата социология, съгласно която ГЕРБ освен наваксва изоставането от Политическа партия, само че и е напът да ги изпревари ", уточни Георг Георгиев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР