Опитваме се да вземем адекватните мерки на регионално ниво –

...
Опитваме се да вземем адекватните мерки на регионално ниво –
Коментари Харесай

Поредно държавническо признание, че всеки се оправя с коронавируса на първо място сам

Опитваме се да вземем съответните ограничения на районно равнище – не доста рано, само че и не доста късно. Това сподели проф. Мира Кожухарова, основният консултант на служебния здравен министър проф. Мира Кожухарова.

Има доста хора и „ може би на избрани места не се съблюдават ограниченията ”, продължи Кожухарова. А на въпрос какво реализираме, откакто не се съблюдават даже по-леки ограничения, отговорът беше, че в най-голяма степен от хората зависи да се пазят.
 Учителите желаят присъствен старт на образователната година, твърди ръководителят на директорското съдружие Учителите желаят присъствен старт на образователната година, твърди ръководителят на директорското съдружие
Учителите избират образователната година да стартира присъствено. Това твърди Асен Александров, ръководител на Сдружението на шефовете в...

Същевременно пред bTV Кожухарова непосредствено сподели, че би трябвало да сме подготвени за сюжет като при предходните талази – 5000 случая дневно. Може би вълната ще се вдигне бързо, само че и ще спадне бързо, добави тя.

Що се отнася до това, че трима от 133 умряли сред 17 и 23 август са имунизирани, Кожухарова напомни, че имунизацията не е магия – има хора, които не реагират на имунизацията и не са защитени, изключително по-възрастни, с хронични болести. Съответно, в диалога стана на въпрос по какъв начин в Испания, поради високото равнище на имунизация, няма публичен проблем с възрастните що се отнася до испанската здравна система.

Обсъжда се въпросът дали да има трета доза ваксина в Европейския център по заразни и паразитни заболявания.

Проф. Кожухарова не се нае да даде безапелационна оценка дали Делта разновидността протича по-тежко по принцип.
 Ето кои са областите в алената КОВИД зона към днешна дата Ето кои са областите в алената КОВИД зона към днешна дата
5 области към този момент са в алената зона към днешна дата - по отношение на критериите в проекта за справяне с Коронавирус рецесията т.е. над 250 на 100 000 зара...

Надявам се образователната година да стартира присъствено. Ето, в Ню Йорк ще учат присъствено, тъй като там всички учители ще бъдат имунизирани, приключи Кожухарова.

Още:

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР