Опитваме се да изградим консенсус. От самото начало казваме –

...
Опитваме се да изградим консенсус. От самото начало казваме –
Коментари Харесай

Христанов : Борисов не знае какво да прави

Опитваме се да изградим консенсус. От самото начало споделяме – тези 16 политики, чуваме хората и формулираме тези политики. Това с Има Такъв Народ го видяхме – още едно Има Такъв Народ ни е мъчно да си представим. Всеки път като ни се каже „ дайте пари или Ви смъкваме ”, това не оказва помощ на никого, единствено утежнява нещата. Това съобщи Иван Христанов от " " в ефира на Nova News.

" Случилото се с хартиените бюлетини беше безотчливо от страна на всички политически сили, подкрепили го. Кой е излъгал Българска социалистическа партия, че те могат да завоюват нещо от това? ", пита той.

Според него едно държавно управление на малцинството е като къща на плаващи пясъци или на свлачище – не знаеш по кое време някой ще го смъкна: " Гледах Борисов през вчерашния ден в Пловдив – той като че ли не знае какво да прави. "

" Важно е да се оцени ролята на " Демократична България ", тъй като в последните години те отстояват евроатлантическата позиция на България, без да залитат в една или друга посока ", уточни още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР