Опитвам се да си спомня кога Елена Йончева и парламентарната

...
Опитвам се да си спомня кога Елена Йончева и парламентарната
Коментари Харесай

Журналистът Мирослав Иванов: Йончева не е жертва на политическа репресия. Съжалявам

Опитвам се да си спомня по кое време Елена Йончева и парламентарната група, на която тя е представител, използваха механизмите и пълномощията, дадени им като народни представители, с цел да слагат в обществето казуса за преследваните институционално публицисти, издатели, публични фигури, водачи на мнение - всичките инквизирани поради рецензиите си към упралвление, към прокуратура, към съд.
Опитвам се да си спомня по кое време Елена Йончева и парламентарната група, на която тя е представител, използваха механизмите и пълномощията, дадени им като народни представители, с цел да извикат/поканят в Народното събрание основния прокурор Сотир Цацаров и да му задава въпроси по тези пробелеми.
Опитвам се да си спомня по кое време кога Елена Йончева и парламентарната група, на която тя е представител, използваха механизмите и пълномощията, дадени им като народни представители, с цел да извикат/поканят в Народното събрание ръководителя на КПКОНПИ Пламен Георгиев и да му задават въпроси за инквизицията на публицисти, издатели, публични фигури.
Опитвам се да си спомня по кое време Елена Йончева и Българска социалистическа партия предизвикаха основаването на анкетна комисия в Народното събрание, която да се заема с тежката корупционна договорка по приватизацията на " Булгартабак холдинг " и последвалата я съсипия в компанията. Довела до заличаването на цялостен бранш в стопанската система. До загубата на хиляди работни места.
Опитвам се да си спомня по кое време Елена Йончева и Българска социалистическа партия предизвикаха основаването на анкетна комисия в Народното събрание, която да се заема с тежката корупционна договорка по кражбата на най-големия телеком в България - Българската телекомуникационна компания.
Комисия, която да ревизира събитията дали БТК е следени от съветски мафиотски стопански структури.
Опитвам се да си спомня по кое време Елена Йончева и Българска социалистическа партия предизвикаха основаването на анкетна комисия в Народното събрание, която да се заема с тежката корупция към монопола на " Лукойл " на пазара на горива в България. Около счетоводните игри на рафинерията, подозренията за крупни данъчни измами, за пране на пари в страхотни мащаби.
Опитвам се да се сетя. Опитвам, само че не мога. Защото няма нито един опит за всичко това.
Елена Йончева и Българска социалистическа партия не са жертви на политическа принуда и кавга. Съжалявам.
Съучастници са. Заедно с толкоз лайкове (вече единствено от тях) президент Радев.
Автор: Мирослав Иванов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР