Опитомяването на лидерите на ПП-ДБ дава някакви надежди някому, че

...
Опитомяването на лидерите на ПП-ДБ дава някакви надежди някому, че
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев: Хор на страха от нова партия обедини пар...

" Опитомяването на водачите на ПП-ДБ дава някакви очаквания някому, че могат да подходят и към президентската институция по този начин, само че това няма да се случи ". Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев.

 

„ Аз няма да разясня господин Магнитски. Опитомяването на водачите на ПП-ДБ дава очаквания, че със същия метод може да се подходи към президентската институция. Това няма да стане “. Това сподели още президентът Румен Радев във връзка с ръководителя на групата на Движение за права и свободи в Народното събрание Делян Пеевски.

 

„ Няма да разясня клюки и спекулации. Ако някой има същински доказателства, да ги даде на способените органи, само че и да носи отговорност за тях. Важно е и приканвам органите да извадят цялата информация и сигнали за каузи на трупчета, в случай че имат такива. Говорейки за корупция, приканвам тези органи да извадят всички сигнали, преписки и делата за БТК, „ Булгартабак “, КТБ, за ББР, за язовири, за автомагистрали, митници, НКЖИ, за отравянето на Емилиян Гебрев, за подставени лица, притежатели на парцели, на бизнеси, на хотели в България и чужбина и за офшорки. Много въпроси висят. Как да се борим с корупцията освен това състояние? Аз приканвам способените органи да излязат с информацията, която имат. Много въпроси останаха “, уточни президентът.

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР