Опитният трейдър Тоун Вейс прогнозира, че Биткойн може да отбележи

...
Опитният трейдър Тоун Вейс прогнозира, че Биткойн може да отбележи
Коментари Харесай

Биткойн може да се изстреля с над 1,200%, твърди опитен трейдър

Опитният трейдър Тоун Вейс предвижда, че Биткойн може да означи забележителен растеж през идващите години.

В неотдавнашна стратегическа сесия той разиска прогнозите си със своите клиенти в YouTube, като съобщи, че за Биткойн има два евентуални сюжета.

Според Вейс, в случай че BTC удари диагоналната линия на опозиция два пъти, може да доближи $200,000 – в случай че я удари един път, може да се повиши до $300,000.

Въпреки че Вайс счита, че Биткойн може да доближи първичната цел от $200,000 до 2025 година, той счита, че евентуалното рали до $300,000 няма да се случи преди края на 2025 година или началото на 2026 година

В кратковременен проект обаче Вейс допуска, че актуалното оттегляне към момента продължава.

Графиката на Вайс сочи, че водещата криптовалута може да преживее солиден ценови скок от 790% до 1,200% от настоящите цени при идващия бичи пазар. Въпреки това той предизвестява, че в кратковременен проект може да настъпи оттегляне, като Биткойн може да падне до дълготрайната пълзяща междинна стойност към $20,000.

Въпреки бичата прогноза на Вейс е значимо да се означи, че ценовите прогнози са спекулативни и са обект на висока степен на неустановеност.

Струва си също по този начин да се има поради, че предишните резултати не постоянно са индикатор за бъдещите резултати. Много фактори биха могли да повлияят на цената на Биткойн, като да вземем за пример развиването на регулациите, степента на приемане и настроенията на пазара.




Регулации и цената на Биткойн

Регулациите могат да имат както позитивни, по този начин и негативни резултати. От една страна, ясните и удобни регулации биха могли да усилят всеобщото приемане на Биткойн, като отстранен несигурността и обезпечат чувство за легитимност. Това би могло да притегли повече институционални вложители и обичайни финансови институции, което евентуално би могло да подтиква търсенето и да увеличи цената на актива.

От друга страна, неподходящите или рестриктивни разпореждания биха могли да подтиснат настроенията на вложителите и да обезкуражат вложенията, което евентуално би довело до понижаване на търсенето и спад на цената на Биткойн. Това може да докара и до нараснала волатилност и неустойчивост на пазара, до момента в който вложителите се приспособяват към новата регулаторна среда.

Освен това другите регулаторни подходи в другите страни биха могли да доведат до фрагментация и променчивост на международния пазар на Биткойн, което би могло да затрудни приемането на актива и необятното му потребление като валута.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР