Опитният полузащитник на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че получилите се

...
Опитният полузащитник на Лудогорец Светослав Дяков заяви, че получилите се
Коментари Харесай

Дяков: Фаворити сме срещу Ференцварош, няма да играем за хикс

Опитният полузащитник на Лудогорец Светослав Дяков съобщи, че получилите се резултати и в двата мача в група H в днешния ден са в интерес на Лудогорец. Той също по този начин акцентира, че чака с неспокойствие дербито против ЦСКА в неделя, наблягайки, че Лудогорец има задоволително равностойни играчи, с цел да бъдат направени ротации.

„ Знаехме, че всичко ще се реши в последния мач. Дойдохме за победа, само че в последна сметка се получи закономерно тъждество. Равностоен беше мачът. Те имаха може би малко повече благоприятни условия и владеене на топката, само че и ние имахме своите шансове на контраофанзива най-после “, стартира полузащитникът.

„ ЦСКА Москва е добър тим. Млад, техничен и нападателен тим. Искахме да покажем добър футбол, само че знаехме, че този мач няма да реши нищо “.

„ Резултатът в другия мач е прелестен в действителност, няма по какъв начин да го отрека. Не се тормозим обаче да излезем за победа в Разград. Лично аз не бих подходил отбранително против Ференцварош, тъй като може да ни изиграе неприятна смешка “.

„ Фаворит е Лудогорец, имаме по-добри резултати и го показахме в Унгария. Мач с мач обаче не си наподобява, тъй че ще би трябвало още веднъж да покажем превъзходството си “.

„ Очаквам да излезем пред доста почитатели против ЦСКА в неделя, нервите да не вземат връх, а да се получи прекрасен мач. ЦСКА към момента е в битката за купата, този тим не може да се отписва към момента. Имаме задоволително футболисти, с цел да вършим ротации, всички наши играчи са много равностойни и който и да играе ще бъде на равнище “, приключи Дяков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР