Опитният мениджър Хари Реднап подаде оставка от треньорския пост в

...
Опитният мениджър Хари Реднап подаде оставка от треньорския пост в
Коментари Харесай

Реднап подаде оставка след шеста поредна загуба

Опитният управител Хари Реднап подаде оставка от треньорския пост в Бирмингам Сити, откакто отборът инкасира шеста поредна загуба и се закотви на предпоследното 23-о място в Лига Чемпиъншип единствено с 4 точки. Снощи в 8-ия кръг на шампионата, Бирмингам Сити отстъпи с 1:3 на личен терен на Престън.

70-годишният деец пое тима през април, когато сините отново бяха застрашени от изпадане. И с две победи в последните три мача, съумя да ги задържи във второто равнище на британския футбол. Но общото усещане, че Сити се намира в рецесия не се промени и след лятната подготовка, а шестте следващи провали пристигнаха прекомерно доста.

Harry Redknapp has been sacked by Birmingham City following six straight defeats in all competitions.https://t.co/UoonMxaUeg pic.twitter.com/l1032BBMlw
— BBC Sport (@BBCSport) September 16, 2017
" Клубът афишира през днешния ден, че приключва връзките си с мениджъра Хари Реднап, се споделя на формалната страница на клуба. Лий Карсли, който досега беше треньор на втория тим до 23 години, ще бъде краткотраен управител на клуба до назначението на непрекъснат.

" Съжалявам за почитателите, които реагираха по този начин яростно на вчерашния резултат те заслужават нещо по-добро. Не съм пристигнал в Бирмингам за пари, а тъй като се любувам на работата си. Напусках дома си всяка заран в 5.15 часа, с цел да бъда управител на този клуб и да му донеса триумфи, съобщи Реднап, който има пребогата кариера във Висшата лига с тимове като Тотнъм, Уест Хям, Портсмут, Саутхямптън.

Реднап притегли това лято 14 нови футболисти, с цел да влее прохлада в съблекалнята, само че не се получиха концепциите му. Той взе на проби и българския национал Симеон Славчев, който обаче не подписа поради спор към трансферната сума със Спортинг Лисабон, чиято благосъстоятелност е.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР