Опитният хърватски бранител Дарио Сърна написа, че „никога няма да

...
Опитният хърватски бранител Дарио Сърна написа, че „никога няма да
Коментари Харесай

Другар на Десподов напуска Каляри

Опитният хърватски защитник Дарио Сърна написа, че „ в никакъв случай няма да забрави” Каляри и ще остане почитател на тима вечно. Думите на Сърна пристигнаха, откакто стана ясно, че той ще напусне тима от остров Сардиния.

Футболистът дебаркира в Италия през предишното лято от Шахтьор Донецк и изигра 28 мача за тима, помагайки му да резервира елитния си статут.

„ Трудно е да намеря в този момент верните думи, само че чувството да бъда част от вас е незабравимо. Тук сътворих същински другарства, срещнах чудесна играчи и прелестни фенове”, написа Сърна в Instagram.

„ През предишния сезон, когато бях един от вас, ме накарахте да се чувствамс епциален. Като мъж, спортсмен, в никакъв случай няма да не помни поддръжката и другарството, което остана с вас. Няма да пропусна любовта на почитателите и всички в клуба. Пожелавам ви всичко най-добре в идващите години, на терена и отвън него. Благодаря от цялото си сърце на моите съотборници, треньори, президентът и почитателите. Всички свързани с Каляри – постоянно ще остана фен”, приключи Сърна.

Хърватинът, който навърши 37 години през май, е свързван с трансфер в различен италиански първокласен отбор – Парма.

Откакто българинът Кирил Десподов осъществя трансфер от ЦСКА в Каляри, то футболист №1 на България не спираше да пуска фотоси в обществените мрежи за другарството си с крайния защитник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР