Опитният автомеханик Кайл Уейд от YouTube-канала BoostedBoiz купи ударен Tesla

...
Опитният автомеханик Кайл Уейд от YouTube-канала BoostedBoiz купи ударен Tesla
Коментари Харесай

Ако го ударите, то с него е свършено – Tesla Cybertruck е почти невъзможен за ремонт

Опитният автомеханик Кайл Уейд от YouTube-канала BoostedBoiz купи ударен Tesla Cybertruck и се опита да го съживи. Той обаче е останал учуден от сложността на ремонта на тази кола — на практика нищо не работи.

„ Добре, Cybertruck, в случай че скоро не започнеш да работиш, ще те разглобим и ще сложим дизелов мотор в теб “, споделя Кайл в едно видео.

Уейд е купил тежко ударен Cybertruck преди няколко седмици. Колата била неуправляема заради множеството обилни вреди. Механикът е изтеглил колата до сервиза му във Флорида. В безплодно 30-минутно видео, той демонстрира детайлности по отношение на опитите за корекция на колата — от промяна на батерията до нулиране на бордовите датчици — всичко без резултат.

Ютубърът въпреки всичко се е заел да трансформира този камион в нещо, само че това се усеща като сложна борба. С цялата налична авионика, профилирани датчици и други високотехнологични системи, опитът да се поправи това нещо изисква доста старания. Не се употребяват доста Cybertrucks, тъй че множеството механици нямат доста опит в работата с тях и съвсем няма пазар за аварийни елементи.

Експериментът съвършено показва компликациите, с които може да се сблъска елементарния водач и даже професионалния монтьор, в случай че нещо се повреди на Cybertruck. Някога се предполагаше, че електрическите коли няма да бъдат толкоз сложни за ремонт, колкото стандартните, само че проучванията демонстрират, че колите на Tesla се скапват по-често от колите с мотори с вътрешно горене.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР