Опитният английски футболист Джеймс Милнър бе официално представен като нов

...
Опитният английски футболист Джеймс Милнър бе официално представен като нов
Коментари Харесай

Джеймс Милнър продължава кариерата си в Брайтън

Опитният британски футболист Джеймс Милнър бе публично показан като нов футболист на Брайтън.

37-годишният идва при " чайките " като свободен сътрудник, откакто изкара цели осем сезона в Ливърпул, в които записа повече от 300 мача за " мърсисайдци " във всички шампионати.

В края на предходната акция обаче стана ясно, че неговият контракт няма да бъде възобновен и англичанинът ще би трябвало да потърси ново предизвикателство в кариерата си.

" Много съм благополучен да поздравявам Джеймс в Брайтън. Той е чудесно попълнение за нас и съм сигурен, че ще ни помогне да се изкачим на по-горно равнище ", съобщи мениджърът на Брайтън Роберто де Дзерби.

Джеймс Милнър идва на Южния бряг като един от футболистите с най-дълготраен стаж във Висшата лига, като някогашният британски национал има зад тила си цели 619 мача. Пред него в тази ранглиста са само Райън Гигс с 632 и Гарет Бари с 652, като опитният футболист теоретично може да ги изпревари и двамата още до края на идващия сезон, в случай че получи задоволително шансове за изява в Брайтън.

Кариерата на Милнър стартира в академията на Лийдс преди през 2002-а година той да направи и своя дебют за " белите ", а с изключение на за тях той е играл още за Суиндън Таун, Нюкасъл Юнайтед, Астън Вила, Манчестър Сити и гореспоменатия му престой в Ливърпул.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР