Опитни жокеи с над 120 състезателни коне от 24 клуба

...
Опитни жокеи с над 120 състезателни коне от 24 клуба
Коментари Харесай

Осмо издание на турнира по конен спорт

Опитни жокеи с над 120 спортни коне от 24 клуба ще вземат участие в тазгодишното изда Опитни жокеи с над 120 спортни коне от 24 клуба ще вземат участие в тазгодишното издание на шампионата „Купа Бургас“. Надпреварата ще се организира на 17 и 18 август на конната база в парк „Езеро“. Официалното разкриване на надпреварата ще се състои в петък сред 18:00 и 19:00 часа.

„Купа Бургас“ се организира за осма поредна година с поддръжката на Община Бургас и ще предложи на публиката атрактивни осъществявания в дисциплината „прескачане на препятствия“.

Подробности за конкуренцията оповестиха на конференция генералният секретар на Българската федерация по конен спорт Теодор Шейтанов, Христо Георгиев от Клуб по конен спорт „Кан Аспарух“ и Веселина Деведжиева – шеф на „Спорт, предварителни защити и юношески дейности“ в Община Бургас.

Най-малките участници в шампионата ще са четирима състезатели на 9-годишна възраст. Сред тях е Елиза Чолакова, която е измежду очакванията на българския конен спорт. В надпреварата ще се включат 3 клуба от Бургас, които развиват този спорт на високо равнище. Входът е безвъзмезден.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР