Опитите общественото мнение в Русе относно паркингите за тежкотоварни автомобили

...
Опитите общественото мнение в Русе относно паркингите за тежкотоварни автомобили
Коментари Харесай

Румен Петков призова да бъдат преустановени лъжите и спекулациите около паркингите за тежкотоварни автомобили при русенския Дунав мост

Опитите публичното мнение в Русе по отношение на паркингите за тежкотоварни коли да бъде манипулирано и жителите на дунавския град да бъдат подведени ще претърпят крах поради лъжите в тази посока. Това съобщи пред медиите в Русе водачът на АБВ Румен Петков. Той обърна внимание на неефективността на българската страна при решаването на действителни проблеми, като този с трафика през Дунав мост при Русе. Петков подлага на критика изпуснатите благоприятни условия за създаване на ново оборудване в границите на „ Дунавската тактика ", както и неспазването на съглашението с Румъния за едно гише на границата. В момента тежкотоварните коли минават кантар и от двете страни на моста, което удължава престоя им с спомагателни 20 минути.

„ Политическата бездейност на българската страна вреди на всички. Необходимо е държавното управление да предприеме незабавни дейности за контролиране на връзките с Румъния, тъй че да се улесни придвижването на хора, артикули и услуги, което е основна полезност на Европейския съюз ", уточни Петков.

Той акцентира, че в Русе са налични шест паркинга за тирове с общо 950 места. Ако тези места не бяха обезпечени, опашката от камиони би достигнала 20 километра, което би основало съществени проблеми за инфраструктурата на града, чистотата, а и сигурността на жителите. Петков изрече благодарности към кмета на Русе Пенчо Милков и Общинския съвет за съответното решение на този проблем. Допреди две години в Русе цареше безпорядък и подбудителството от разнообразни страни да злепоставят тези нужни ограничения ще докара единствено до възобновяване на хаоса и безредиците, борбата и конфликтите сред обособени водачи и напрежението в града като цяло.

Румен Петков прикани да бъдат прекратени спекулациите и да се отдаде дължимото на тези, които са построили оборудванията. В Русе има и общински паркинг, и частни паркинги и похищението върху тяхната работа и работата на локалната власт и правоохранителната система в тази ситуация, в действителност е посягане върху спокойствието, реда и сигурността.

Румен Петков разяснява общата политическа картина и в частност, обединената левица, която за първи път в този мащаб ще изиска доверието на българите на идния парламентарен избор. Левицата " има човешки капацитет да направи не просто впечатляваща акция, а да подсигурява напълно различен вид ръководство на страната, сподели Румен Петков и добави, че обединението има 11 групи, които са подготвили политически решения на съществуващите проблеми.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР