Опитите на украинската страна да използва чуждо оръжие за нанасяне

...
Опитите на украинската страна да използва чуждо оръжие за нанасяне
Коментари Харесай

Песков: Опитите на Киев да използва западни оръжия срещу цели в Руската федерация сериозно ще влошат ситуацията

Опитите на украинската страна да употребява непознато оръжие за нанасяне на удари по цели на територията на Руската федерация доста ще влошат обстановката, това е " безусловно нежелателен " сюжет. Това сподели пред публицисти в четвъртък прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестява ТАСС.

" Украйна продължава да се цялостни с оръжия, най-модерните. Все още не желая да приказвам за безусловно нежелани и доста неприятни сюжети, когато хипотетично те ще се опитат да употребяват тези оръжия против цели на наша територия. Това доста ще промени обстановката в неподходяща посока “, сподели представителят на Кремъл в отговор на искане за коментар на информация за нови доставки на американски оръжия в Украйна.

Според него доставката на непознато оръжие за Украйна единствено ще й донесе повече премеждия. „ Разбира се, сходно напомпване на Украйна с оръжия, всякога по-модерно, не трансформира параметрите на специфичната военна интервенция – във всеки случай задачите на специфичната военна интервенция ще бъдат реализирани – а просто ще аргументи повече премеждия на Украйна, която е просто инструмент в ръцете на страните, които доставят оръжия там “, добави още Песков.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР