Опитите на Левски да привлече универсалния футболист на Черно море

...
Опитите на Левски да привлече универсалния футболист на Черно море
Коментари Харесай

Александър Цветков отново отряза Левски

Опитите на Левски да притегли универсалния футболист на Черно море Александър Цветков още веднъж удариха на камък. 27-годишният състезател не ще и да чуе за трансфер на " Герена ". Той е единственият българин, който е бил набелязан за привличане през зимата, само че по всичко проличава, че до трансфер няма да се стигне.

Цветков бе мечтан от Левски още преди година. Той бе под номер 1 в листата на тогавашния ментор Елин Топузаков. След това опити да го доведат на " Герена " направиха и Даниел Боримиров и Николай Митов, само че и те не сполучиха.

По всичко проличава, че Цветков ще продължи да носи екипа на Черно море и напролет, в случай че не дойде оферта за него от чужбина. Халфът, който сега е употребен като централен бранител, изигра 18 мача за варненци в Първа лига тази есен, като в тях не е съумял да се разпише. На 3 септември Цветков дебютира в формален дуел и за националния тим - стартира като титуляр в международната подготовка с Холандия в Амстердам. Той обаче бе сменен още в 25-ата минута от Симеон Славчев, а България загуби с 1:3.

Левски е решил да притегли най-малко трима нови през зимата. Клубът има свободен бюджет за заплати, откакто през предишния месец се освободи от шведския бранител Симон Сандберг, ганайското крило Франсис Нар и нигерийския нападател Бабатунде Адениджи. Тримата излизаха по над 50 хиляди лв. на месец на " сините ".

Делио Роси желае Левски да бъде заздравен във всяка линия. Мениджърът Асен Букарев към този момент следи онлайн футболисти на Иберийския полуостров. В Испания той бе съпроводен от импресариото Лъчезар Танев, а в Португалия компания му правеше основния скаут Кирил Вангелов.

" Тема спорт "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР