Опитите да се наеме катафалка, за да откара тялото на

...
Опитите да се наеме катафалка, за да откара тялото на
Коментари Харесай

Шофьори на катафалки отказват да закарат тялото на Навални на погребението в Москва, казват от екипа на критиците на Путин

Опитите да се наеме катафалка, с цел да откара тялото на тялото на Алексей Навални на погребението му, са били осуетени от незнайни хора, сподели екипът на съветския опозиционен водач Четвъртък.

Говорителят Кира Ярмиш съобщи, че водачите са били „ извикани от незнайни хора и са застрашени да не вземат на никое място тялото на Алексей “. с цел да отнесе тялото там. “

Екипът на Навални също срещна усложнения при наемането на място за погребението му, което ще се състои в 14:00 часа. локално време (6 сутринта ET) петък в църквата на иконата на Божията майка в московския квартал Марино, където живееше опозиционният водач. След това той ще бъде заровен на Борисовските гробища.

Много места твърдяха, че са заети или отхвърлиха резервация, откакто името на Навални беше упоменато, до момента в който едно място категорично сподели, че им е неразрешено да работят с екипа на Навални, сподели Ярмиш Вторник.

Първоначално екипът беше възнамерявал обществено прощаване и заравяне за починалия съветски опозиционен водач за чет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР