Опитите да бъде затворен палатковият лагер и да бъдем обявени

...
Опитите да бъде затворен палатковият лагер и да бъдем обявени
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ще поискаме затваряне на областната управа и оставката на вътрешния министър

" Опитите да бъде затворен палатковият лагер и да бъдем оповестени за терористи би трябвало да получат ответно деяние. Затова през идващите дни ще желаяме затваряне на регионалната администрация в София, тъй като тя се явява терористична организация, която води война с жителите на столицата. "

Това съобщи Мая Манолова - ръководител на Изправи се България и част от лявото обединяване ЛЕВИЦАТА! във видео във фейсбук откакто по заповед на регионалната администрация на София паметникът на руската войска беше заварден, а по-късно хората от палатковия лагер бяха изведени с полиция под предлог, че би трябвало да ревизират за съществуване на взривни субстанции.

От ЛЕВИЦАТА! подадоха тъжби против заповедите на регионалната шефка на София за обграждане на паметника на руската войска. А Манолова ги дефинира като безусловно противозаконни и несъстоятелни - срам за този, който ги е изготвил.
От Левицата! припомниха, че регионалният шеф на София е представител на Продължаваме промяната - партия, която се представяше за смяна, а се оказа партия на позора и измяната, откакто разгласи протестиращите жители за терористи и методът да бъдат изведени последните останали хора в палатковия лагер е посредством инспекция за взривни субстанции.

Мая Манолова насочи рецензии и към управлението на Министерство на вътрешните работи, които по думите ѝ са се трансформирали в " слугиня на противозаконни заповеди " поради самоуправните и страхливи дейности на полицията поради съдействието им за слагане на ограда към паметника без заповед, от служители на реда без баджове и номера, поради метода, по който бяха изведени хората от палатковия лагер към паметника и поради противозаконните им самоуправни дейности на палатковия лагер. По думите на Манолова поради тези дейности хората от ЛЕВИЦАТА! на палатковия лагер ще изискат оставката на вътрешния министър със съответни дейности.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР