Опитен пилот в българските ВВС със 750 часа нальот е

...
Опитен пилот в българските ВВС със 750 часа нальот е
Коментари Харесай

Министър Стоянов с последна информация за инцидента с пилот край „Безмер”


Опитен водач в българските Военновъздушни сили със 750 часа нальот е потърпевшият край авиобаза „ Безмер ”. Това съобщи служебният министър на защитата Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва и добави, че системите за катапулт са работили съвършено. 

„ Полковник Пейо Дончев е един от най-опитните водачи във Военновъздушни сили ”, акцентира министър Стоянов.

" Около 14:13 часа аероплан Су-25 К с екипаж полковник Пейо Дончев, претърпя случай. Пилотът е катапултирал сполучливо. Това е най-правилното решение в сходна обстановка. по-късно водача е в положително здравословно положение. Контактен е. настанен е във ВМА, където му се правят прегледи ”, съобщи Стоянов.

" Самолетът е изцяло опустошен, сподели Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва. Има назначена комисия от военна полиция със заповед на министъра. Военните прокурори също са на място на случая и проверяват обстановката. Която и версия да бъде изказана в този миг, ще бъде нечиста сделка ", сподели той.

Той добави, че нередовен аероплан в авиацията не се позволява до полет. " В момента всички самолети са приземени. Няма да се лети до момента в който не се обясни каква е повода за случая с този аероплан ". 

В авиобаза " Безмер " са непрекъснато основани щурмовите самолети Су-25, които бяха осъвременени в Беларус за над 80 милиона лв.. Като сега България има 8 дейни самолета Су-25.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР