Опитът за македонистка провокация в Благоевград вчера се провали. На

...
Опитът за македонистка провокация в Благоевград вчера се провали. На
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Опитът за македонистка провокация в Благоевград вчера се провали - Топ новини


Опитът за македонистка провокация в Благоевград през вчерашния ден се провали. На откриването на „ македонския културен клуб “, кръстен на името на великия български стихотворец Никола Вапцаров, не пристигнаха съвсем никакви хора. Дойде обаче… Никола Вапцаров. Племенникът на поета (и един от продължителите на неговия род) беше придружаван от националната представителка от Възраждане Цвета Рангелова, както и от още членове и симпатизанти на Възраждане.

Г-н Вапцаров пожела да даде на присъстващия на мястото ръководител на сърбоманската партия ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски книгата с делото на поета, в която той самият се самоопределя на доста места като българин. Македонският политик обаче избра да избяга опозорен – просто нямаше какво да каже. Така замислената провокация се провали.

Искам да благодаря на Никола Вапцаров за стореното от него през вчерашния ден. Този човек на процедура самичък смачка наглите крадци и фалшификатори на история и просвета. Що се отнася до книгата, след 10 дни ще организираме нейното показване в Народното събрание. Защото истината би трябвало да са знае и в никакъв случай да не бъде скривана!

Костадин Костадинов,фейсбук

Опитът за македонистка провокация в Благоевград през вчерашния ден се провали. На откриването на " македонския културен клуб ", кръстен…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР