Опитът за атентат срещу главния прокурор е акт срещу държавността

...
Опитът за атентат срещу главния прокурор е акт срещу държавността
Коментари Харесай

Карадайъ за атентата: Акт срещу държавността и националната сигурност

" Опитът за атентат против основния прокурор е акт против държавността и националната сигурност на страната ", написа водачът на ДПС Мустафа Карадайъ във фейсбук профила си във връзка нападението против основния прокурор Иван Гешев. 

" Няма значение кой персонално извършва работа като държавен орган, в тази ситуация офанзивата е против орган на държавната власт. В момента е належащо не да се приказва, а да се работи бързо, уверено и изрично в отбрана на държавността.

Ние от Движение за права и свободи призоваваме способените органи и институции в страната да подхващат всички нужни дейности и причинителите да бъдат арестувани и наказани ", написа още той. 

Припомняме, че гърмеж избухна до автомобила на основния прокурор Иван Гешев, до момента в който кортежът му се движеше по пътя от Самоков към София, в региона на село Ковачевци. Главният прокурор е бил цел за ликвидиране, съобщи заместител основният прокурор и шеф на Националната следствена работа Борислав Сарафов. Той акцентира, че не става въпрос за заплашване, а за атентат.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР