Опитът показва, че дори и в държави, в които не

...
Опитът показва, че дори и в държави, в които не
Коментари Харесай

Доц. Чорбанов: Тежките прогнози за COVID-19 бяха психологическа война

Опитът демонстрира, че даже и в страни, в които не е имало огромни ограничавания, коронавирусът не се е популяризирал вълнообразно, а единствено сред стеснен брой хора, които са предразположени към вируса. Това сподели ръководителят на Лабораторията по пробна имунология към Института по микробиология „ Стефан Ангелов “ при Българска академия на науките доцент доктор Андрей Чорбанов.

Той дефинира тежките прогнози, които бяха показани за вируса като психическа война.

Доц. Чорбанов разяснява, че вирусна зараза има, само че не би трябвало да се вменяват на вируса качества, които той няма.

Специалистът разяснява и съветската ваксина, която беше оповестена като първия медикамент, който да защищити от ковид. По думите му съветските ваксини не излизат на интернационалния пазар, тъй като в Русия е значима успеваемостта, до момента в който да вземем за пример в Европа е значима и безвредността.

Доц. Чорбанов разяснява, че постоянно е пледирал за нормалност и се надява хората да живеят, както са живели преди ковид. Той добави, че не би трябвало цялото общество да е пленник на това, че една група е уязвима.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР