Опитът на президента Румен Радев да прехвърля проблемите от болната

...
Опитът на президента Румен Радев да прехвърля проблемите от болната
Коментари Харесай

Пеевски: Най-малкото, което може да направи президентът Радев, е да замълчи

О питът на президента Румен Радев да трансферира проблемите от болната глава на хубавичко издава само боязън и политическа отпадналост. Това разяснява ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

„ С следващата покруса във Военновъздушни сили, в която в спокойно време България даде свидни жертви поради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни офанзиви от негова страна в жанр „ крадецът вика дръжте крадеца ”, би трябвало да се отвърне единствено с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи поради него - да умират хора, поради егото му ”, показва Пеевски.

По думите му „ най-малкото, което може да направи Радев, е да замълчи ”.

„ А ортаците му, с които той е привързан и със фамилни назначения и връзки - командващият Военновъздушни сили генерал-майор Димитър Петров и бригаден военачалник Николай Русев, пълководец на 3-та авиобаза, неотложно да подадат оставки, в случай че в тях е останала войнска чест и достолепие ”, упорства ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи, представен от

По-рано президентът направи коментар по отношение на нещастието.

„ Когато Делян Пеевски и Росен Плевнелиев рискуват живота си толкоз, колкото ген. Русев и ген. Петров, тогава могат да им желаят оставките ”, уточни Радев.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР